|
Tolerancja na forum |
| Autor |
Wiadomość |
Lexus
User

78503 
|
Wysłany: 2009-12-08, 22:57 Tolerancja na forum
|
|
|
Jakie są Wasze odczucia?
Czy na naszym forum tolerujemy odmienność poglądów innych forumowiczaów? Co tak naprawdę kryje w słowie Tolerancja sobie i czy ma ona miejsce na naszym forum? |
|
|
|
 |
Sparszywiały
131 
|
Wysłany: 2009-12-09, 15:36
|
|
|
Ja osobiście toleruję inne wyznania religijne o ile takowe nie ingerują w moje, bo np. nachalność Świadków Jehowych bywa niejednokrotnie drażniąca, a wysadzanie ładunków wybuchowych w centrum miasta przez islamistów mówi samo przez siebie, do zamknięcia w jakimś getcie.
Co do poglądów to oczywiście toleruję jeżeli ktoś ma inne tylko musi umieć wypowiedzieć je przynajmniej na przyzwoitym poziomie. Nieumiejętności prezentacji swoich poglądów równa się z brakiem szacunku dla tego, kto je toleruje, więc wtedy po prostu "jedziem".
Odmienność, a co za różnica czy ktoś jest biały, czarny czy żółty? Co z tego że lubi Anime, Disco Polo albo zbiera opakowania po fistaszkach? Jeżeli jest wartościowym człowiekiem to chętnie zaproszę go znajomych na NK i się tego nie będę wstydził |
_________________ Ludzie kochają głupotę, prostactwo i misie.... |
|
|
|
 |
Poziomka
User

Dołączyła: 17 Lis 2009 Posty: 217 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Heaven <3
1874 
|
Wysłany: 2009-12-09, 16:05
|
|
|
Uważam że ludzie na forum są tolerancyjni.
Zgadzam sie z Sparszywiały, |
_________________ One love one heart !
 |
|
|
|
 |
kissmyass
User

3589 
|
Wysłany: 2010-07-26, 23:39
|
|
|
Ja sam staram się być tolerancyjny
Nie mam problemu z szanowaniem odmienności poglądów, czy tolerowaniem zboczeństw na sb
A jeśli z czymś się nie zgadzam, to zazwyczaj przymykam na to oko. Mniej więcej wiem, z kim dyskusja może być owocna, kulturalna, bez narzucania swoich racji.
A czy na Naszym forum ludzie są tak samo tolerancyjni? Różnie to bywa...nie wszyscy wszystko tolerują... |
_________________ A ty kto?
Dobra wróżka…
Z siekierą?
A widzisz, jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?
Ich will - ich will jeden Herzschlag kontrollieren
 |
|
|
|
 |
młoda
V.I.P

54802 
|
Wysłany: 2010-07-26, 23:43
|
|
|
nie można być do końca tolerancyjnym.
co do poglądów i wyznania innych to staram się być tolerancyjna. ale mam tendencję do używania mocnych słów, i jest to odbierane jako atak. a ja lubię dyskutować, poza tym tylko odmienność poglądów pozwala na ciekawe dyskusje, jeśli się z kimś zgadzam to jest niestety ale często po dobrej dyskusji. |
_________________ .stracić wiarę w muzykę to jak przegrać wszystko. |
|
|
|
 |
Impulsive
User

Wiek: 17 Dołączyła: 21 Lip 2010 Posty: 237 Piwa: 3/1 Skąd: Skarżysko
1491 
|
Wysłany: 2010-07-27, 04:48
|
|
|
| kissmyass napisał/a: | | czy tolerowaniem zboczeństw na sb |
Czy to jakaś aluzja do tego co dzieje się ostatnio na sb ?
Ja toleruję zdanie każdego, ale jeżeli nie zgadzam się z daną teorią to mocno trzymam się swojego toku myślenia często będąc przy tym wulgarna. Może nieraz trochę przesadzam, ale to już taka moja niewielka wada wrodzona
Nie mam nic przeciwko zdaniu innych, ale lubię wgłębiać się w jakieś dyskusje w których często chcąc postawić na swoim trochę mnie ponosi. Ale chyba dobra dyskusja to taka w której aż wrze |
|
|
|
 |
Wyeliminowany
User

1051 
|
Wysłany: 2010-07-27, 10:16
|
|
|
Na tym forum toleruję wszystkich, ponieważ niektórzy też mnie tolerują.
Ale bywało, że byłem całkiem inny. |
|
|
|
 |
fuckinladycore
User

Wiek: 100 Dołączyła: 21 Lip 2010 Posty: 196 Otrzymał 1 piw(a)
448 
|
Wysłany: 2010-07-27, 11:01
|
|
|
Na tym forum chyba nie zalazłam nikomu za skórę.A ja zalazłam to sory .Każdy ma prawo mieć własne zdanie i każdy ma prawo się go trzymać lub zmienić.Na tym forum nie spotkałam się z osobą,która by nie szanowała moich poglądów i mam nadzieje że nie spotkam |
_________________ Na rozstaju dróg |
|
|
|
 |
Dev
Junior Administrator Ula Lover <3

13280 
|
Wysłany: 2010-07-27, 17:54
|
|
|
| Toleruję każde poglądy mimo tego, że niektóre uważam za śmieszne lub żałosne. Sam rzadko komentuję czyjeś poglądy, bo to tej osoby zdanie i nic mi do tego. |
_________________ Zanim groszki i róże pocałują się znów przez płot.. |
|
|
|
 |
Gary
User

1674 
|
Wysłany: 2010-07-28, 00:05
|
|
|
byłem, nie jestem, nie wiem czy będę tolerancyjny. Nie toleruję wielu rzeczy, jeśli ktoś mnie zna wie o tym doskonale |
_________________ "jesteśmy z pokolenia skazanego na banicję"
 |
|
|
|
 |
R E K L A M A
DoBczyla: dawno
Skd: Andriskos.pl
|
|
|